♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Friday, February 8, 2013

HOMESICK


Assalamualaikum..Salam hari jumaat..

Hari ni rehat lama..so boring2 ni leh la nk update blog ni..konon rasa macam rajin je nk update blog..tp bila taip2 mesti terbantut..

Juz nk sharing pasal pengalaman dok berjauhan dengan family..hampir 5bulan dok jauh dengan family tapi dekat dengan Incik Husband..masih banyak lagi yang Cik Anis akan lalui..dengan kerjaya sekarang yang jauh berbeza dengan dulu..Iye,keje sekarang 'gomen' tp xsama macam keje swasta..

Mula2 datang cni Cik Anis rasa macam dok sebuah 'planet'..xpun macam bandar 'superman'..bangunan tinggi bagai..tapi shopping mall 1..pheww..memang Cik Anis terus teringat kat KEDAH!kalo nk cerita bab nangis,memang sampai sekarang Cik Anis still homesick..menangis memmang WAJIB la sekarang..Orang cakap belah dok belah2 kota raya ni best..boleh shopping..banyak tempat hiburan..tp bagi Cik Anis tidak sama sekali..dan yang lebih penting duit gaji yang dapat sebulan boleh guna untuk 2 bulan!!nampak sangat dulu lagi banyak enjoy dari sekang...

And da best part,Cik Anis beruntung dapat Incik Husband yang memahami..hampir setiap bulan atau tiap minggu Cik Anis akan balik KEDAH..hahaha..memang melampau kan..tapi nak wt macam mana.kalo asyik nagis je lebih baik balik kampung..dah macam dok asrama la plak..

ok..ada masa nati akan diupdate lagi..

Salam sayang,


No comments: