♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Friday, September 30, 2011

10 Things : To Win My Heart







 

  1. Sila call saya utk jangka masa yang panjang dan berborak dengan saya tanpa ada pergaduhan..
  2. Orang tengok saya akan cakap saya sombong,cuba senyum kat saya dan saya akan balas balik..saya xsombong sebenarnya.. :)
  3. Kalau awak boleh terima kekurangan saya,itu sudah cukup untuk menambat hati saya.
  4. Awak nak kt saya kan,tolong ambik hati family saya dulu.
  5. Kalau dah berjanji,tolong tunaikan janji sebaik-baiknya
  6. Tak perlu tinggi kan suara sebab saya tidak pekak lagi
  7. Bersikap jujur if nak membantu saya tanpa mengharap saya membalas.
  8. Saya boleh dikatakan agak menepati masa..jangan biarkan saya menunggu sehingga berjam-jam
  9. Awak berkawan dengan saya kan..Jangan 'Tikam' saya dari belakang
  10. Boleh bimbing saya kearah kebaikan bukan ajak saya melakukan keburukan.





MOOD : Semua orang bukannya sempurna tapi boleh menjadi sempurna dengan tatacara dan perangai yang sempurna ^___^


10 Things : My Favourite Songs

 Taylor Swift - U belongs to me

B.O.B f.t Halley Wiliam - Airplane

Taylor Swift - Ours

Dadali - Disaat aku mencintai mu

Zivilia - Aishiteru

Geisha - Cinta dan Benci

Fynn Jamal - Biar Jiwa

Auburn - Perfect Two

Gio - Bila Cinta

Shima - Teringin



MOOD : Hati akan berbunga-bunga bila sang chenta mula menyanyi lagu kegemaran :)




Thursday, September 29, 2011

10 Things : 10 important people


MAMA YG MENAWAN


ABAH YG ENCEM


ADIK-ADIK YG CANTIK DAN KACAK-KACAK


ENCIK CHENTA HATI


KEKASIH HATI


SI CHUBBY CUTE YG KEKAL 12TAHUN


NENEK *teman bershopping*


KAKAK2 OFIS TERSAYANG * teman bergosip*


LECTURE YG SETIA MENGAJAR * sbln skali jmpa*


ORANG YANG RAJIN NK GODEK2 BLOG NI..




Wednesday, September 28, 2011

10 Things : I can’t live without

I can’t live without
My Family,especially without my mom

I can’t live without
My Kekasih tersayang

I can’t live without
Encik Chenta Hati

I can’t live without
My Sony henfon

I can’t live without
Encik Fuji Pink

I can’t live without
My CQ Lappy

I can’t live without
My very Lovely Streamyx

I can’t live without
My Chubby M

I can’t live without
My Red 'Bantal Bucuk'

I can’t live without
chit chat wit my mom..





10 things : My Wishes

I Wish : dapat mengembirakan kedua ibu bapa sampai akhir hayat

I Wish : ber-huhahuha bersama kekasih tersayang untuk satu jangka masa yang pnjang

I Wish : melalui fasa pertama dengan keadaan gembira

I Wish : chenta hati lebih memahami dr sebelumnya

I Wish : dapat pointer yang setinggi mungkin

I Wish : ada sijil ijazah even dalam umur yang meningkat

I Wish : sentiasa d'murahkan rezeki

I Wish : tido sepanjang hari tanpa memikirkan kerja

I Wish : ada life sendiri

I Wish : dapat habis kan 10 things dengan kadar segera










Monday, September 26, 2011

10 things : I want to say to one person

I LOVE U

I MISS U

I NEED U

I CAN'T LIVE WITHOUT U

I NEED UR SHOULDER

I CARE BOUT U

I ADMIRE U

I FEEL GOOD WITH U

I LOVE UR HUG

I LOVE UR KISS


MOOD : Apa-apa yang diperlukan ini bukan bermaksud dari sang chenta..tapi diperlukan dari family dan kekasih tersayang.. :)


Friday, September 23, 2011

10 Things : I Hate

I HATE
bahasa comel...ewweww


I HATE
menyusahkan org lain even kadang2 t'paksa menyusahkan..MAAF ye..


I HATE
menunggu seseorg utk satu jangka masa yang lama 


I HATE
jadi seorg yg hipokrit


I HATE
taugeh n sawi


I HATE
keteow - semua jenis masakan keteow.. bluurrrp..


I HATE
study time nk final exam...


I HATE
yg pura-pura baik untuk tahu life org lain


I HATE
orang yg xpandai nk simpan rahsia n suka canang kat 1 dunia..


I HATE
pk tentang apa yg dibenci untuk tulis kat entry ni..



MOOD : XPERLU NK BERASA BENCI DENGAN ORG LAIN..SUDAH PASTI ADA JUGA ORANG YANG MEMBENCI KITA... :)
















Thursday, September 22, 2011

10 Things : I LOVE

LOVE Family
LOVE Chenta Hati
I LOVE Kekasih tersayang
LOVE Lappy CQ
LOVE En Fuji Pink
LOVE Bantal Bucuk
LOVE ckap smpai pengsan
LOVE gelak kuat
LOVE kerja + study

LOVE taip benda ni banyak!


MOOD : LOVE DA WAY U ARE!






Wednesday, September 21, 2011

10 Things : About Me

day one : 10 things about you

day two : 10 things you love
day three : 10 things you hate
day four : 10 things you want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words

Stole from : http://sherahxoxo.blogspot.com
* Copy Paste From Hajar




1.       Anak sulung kepada Abu Hasan dan Anita..
2.       Kakak kepada seorg adik perempuan chantek dan 2 org adik lelaki kacak
3.       Melakukan 2  ‘aktiviti’ dalam kehidupan dengan serentak iaitu study dan bekerja..hepi dengan keadaan life yg padat...
4.       Mempunyai chenta ati yg masih kekal bertakhta sehingga tahun ke 3...harap akan kekal untuk sepanjang hayat di dunia dan di akhirat..ammiinn..
5.       Lebih suka ber-huhahuha di karaoke atau tengok wayang dengan kekasih-kekasih tersayang..
6.       Even sudah bkerja dan ber-wang...tapi life untuk bersuka-suki sukar nak dapat berbanding time study dulu
7.       Tetap xsuka makan sayur sawi dan mula xsuka taugeh lepas baca entry kat FB ttang ‘khasiat’ taugeh..
8.       Bukan perempuam meterialistik...xmengharapkan barang berharga tapi mengharapkan keikhlasan dalam kehidupan..
9.       Masih ada bantal bcuk merah kesayangan n akan bwk ke mna2 jer..
10.   Tidak suka tulis benda ni yang banyak sgt kena pk...

Sape2 nk wt,d'alu-alukan..juz utk suka2 penuhkan entry blog.. :)




                                                                                    



Sunday, September 18, 2011

A

Dear A...


MISS U SO MUCH!





Monday, September 12, 2011

DUGAAN 1

" Saya tau,tak semua yang saya inginkan akan tercapai..tak semua yang saya harapkan akan berlaku..tapi saya hanya mampu berdoa supaya apa yang saya inginkan dan harapkan akan sentiasa tercapai walau mengambil masa yang agak panjang..bersyukur pada Mu Ya Allah sebab masih memberi ruang untuk terus tersenyum walau menghadapi dugaan kecil dari Mu.. "



MOOD : TAHUN BARU YANG AKAN MENGUBAH SEGALANYA..TERIMA KASIH CHENTA..