♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Wednesday, September 21, 2011

10 Things : About Me

day one : 10 things about you

day two : 10 things you love
day three : 10 things you hate
day four : 10 things you want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words

Stole from : http://sherahxoxo.blogspot.com
* Copy Paste From Hajar




1.       Anak sulung kepada Abu Hasan dan Anita..
2.       Kakak kepada seorg adik perempuan chantek dan 2 org adik lelaki kacak
3.       Melakukan 2  ‘aktiviti’ dalam kehidupan dengan serentak iaitu study dan bekerja..hepi dengan keadaan life yg padat...
4.       Mempunyai chenta ati yg masih kekal bertakhta sehingga tahun ke 3...harap akan kekal untuk sepanjang hayat di dunia dan di akhirat..ammiinn..
5.       Lebih suka ber-huhahuha di karaoke atau tengok wayang dengan kekasih-kekasih tersayang..
6.       Even sudah bkerja dan ber-wang...tapi life untuk bersuka-suki sukar nak dapat berbanding time study dulu
7.       Tetap xsuka makan sayur sawi dan mula xsuka taugeh lepas baca entry kat FB ttang ‘khasiat’ taugeh..
8.       Bukan perempuam meterialistik...xmengharapkan barang berharga tapi mengharapkan keikhlasan dalam kehidupan..
9.       Masih ada bantal bcuk merah kesayangan n akan bwk ke mna2 jer..
10.   Tidak suka tulis benda ni yang banyak sgt kena pk...

Sape2 nk wt,d'alu-alukan..juz utk suka2 penuhkan entry blog.. :)




                                                                                    



No comments: