♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Thursday, December 13, 2012

Entry Ke 300..


Assalamualaikum..

Setelah sekian lama jari nie tidak menekan papan kekunci untuk mencoret kata-kata di blog,hari ni terbuka untuk menconteng sesuatu di sini.

Alhamdulilah..Cik Anis masih lagi bernafas..masih  lagi bergelar isteri..masih lagi mempunyai dua ibu bapa..dan masih lagi mempunyai kekasih-kekasih hati..

Bila org bertanya tentang life sekarang,jawapan Cik Anis life sekarang sudah sempurna..dikelilingi insan-insan tersayang..Mungkin ada sedikit perubahan dalam alam pekerjaan tapi itu tidak mematahkan semangat Cik Anis nak teruskan life.

Ada beberapa pekara yang sedikit berubah sekarang :
1- Berat badan dari 45kg kepada 47kg..itu adalah normal
2-Dulu masuk kerja pukul 8.30,sekarang pukul 7.30pagi dah ada dekat ofis
3-Dulu pagi tak sibuk-sibuk buat breakfast,sekarang kena sediakan untuk suami

Berubah macam mana sekalipun, Life mesti diteruskan..Tiap fasa kehidupan mesti akan banyak perubahan yang berlaku. ^__^

p/s : insyaallah akan selalu update blog lepas ni..



Saturday, August 18, 2012


Assalamualaikum..

FUUHH!!!tarik nafas dalam2 dulu sebelum cik anis nk mula menaip ni..al-maklum la lama dh xmenaip blog ni..dah mcm xwujud plak..maaf ye blog tayang-tayang anje-anje..

Setelah sekian lama,ari ni tergerak hati untuk cik anis menulis blog balik..bukan sebab bosan tapi rasa terlalu banyak cerita yang nk dikongsi..

Untuk permulaan,cik anis nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Ampun dan maaf sekiranya cik anis ada menguris hati mana-mana pihak dalam sedar atau tidak..Untuk raya tahun ni cik anis agak sibuk..sibuk dalam mengurus segala hal..dari yang remeh2..sampai la yang besar gedabak..ohhoii..penat..fuuhh..tp xleh mengeluh coz ramai lagi yang membantu..

Dalam bulan puasa ni jugak rezeki makin bertambah-tambah..dan alhamdulilah cik anis dh berjaya dapat kerje kt KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). tempat nk posting jer belum tau kat mana..

Ok..Nati kalo rajin cik anis akan update next story..Insyaallah..

^________^


Saturday, April 7, 2012

KEKASIH HATI


Mereka AIR MATA saya
Mereka SENYUMAN saya
Mereka tempat MAKI HAMUN saya
Mereka SUARA saya
Mereka CINTA saya
Dan Mereka KEKASIH HATI saya...


I love both of u (xt'masuk pengantin :P )