♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Thursday, December 13, 2012

Entry Ke 300..


Assalamualaikum..

Setelah sekian lama jari nie tidak menekan papan kekunci untuk mencoret kata-kata di blog,hari ni terbuka untuk menconteng sesuatu di sini.

Alhamdulilah..Cik Anis masih lagi bernafas..masih  lagi bergelar isteri..masih lagi mempunyai dua ibu bapa..dan masih lagi mempunyai kekasih-kekasih hati..

Bila org bertanya tentang life sekarang,jawapan Cik Anis life sekarang sudah sempurna..dikelilingi insan-insan tersayang..Mungkin ada sedikit perubahan dalam alam pekerjaan tapi itu tidak mematahkan semangat Cik Anis nak teruskan life.

Ada beberapa pekara yang sedikit berubah sekarang :
1- Berat badan dari 45kg kepada 47kg..itu adalah normal
2-Dulu masuk kerja pukul 8.30,sekarang pukul 7.30pagi dah ada dekat ofis
3-Dulu pagi tak sibuk-sibuk buat breakfast,sekarang kena sediakan untuk suami

Berubah macam mana sekalipun, Life mesti diteruskan..Tiap fasa kehidupan mesti akan banyak perubahan yang berlaku. ^__^

p/s : insyaallah akan selalu update blog lepas ni..



No comments: