♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Saturday, December 31, 2011

Buubye 2011, hello 2012

2011

Last day utk tahun 2011..Alhamdulilah,masih bernyawa dan d'beri kesempatan untuk menikmatan kehidupan yang penuh dengan cabaran...Bila tahun 2011 berakhir,maknanya semua kenangan tak kira hepi atau sedih akan d'tutup...Banyak benda yang Cik Anis lalui sepanjang 2011..nak di tulis di sini,mmg tak akan muat..So,hanya sebilangan sahaja yang mampu ditulis..dan sebilangan ini adalah antara kenangan yang tak dapat d'lupakan...

Macam biasa, setiap tahun mesti akan ada azam baru utk tahun baru...dan bagi 2011, Cik Anis rasa ada azam Cik Anis dah tercapai...Antaranya... :-

Alhamdulilah... Cik Anis lebih rapat dengan  family berbanding tahun-tahun sebelumnya..
Alhamdulilah.. Cik Anis mampu untuk mendapat keputusan Dekan dalam Final Exam dan dapat maintain pointer..
Alhamdulillah... Cik Anis dah menjadi tunang org walaupon hanya plan last minit...
Alhamdulilah... Cik Anis dapat mengawal diri Cik Anis utk menjadi lebih setia bila Encik Tebuan berada di Korea...
Alhamdulilah... Hubungan Cik Anis dan Encik Tebuan masih kekal...
Alhamdulilah.. Cik Anis dapat kerja yang lebih baik dan mampu untuk mempunyai simpanan sendiri...

Bagi 2011 juga banyak kenangan yang tidak dapat d'lupakan juga utk kekasih-kekasih hati.. Tumpang gembira bila mna ada kekasih hati yang dah mendirikan rumah tangga, menjadi ummi kepada baby yang comel, bakal menjadi mommy kepada baby yg comel.. dah mempunyai bf dan life dia pun makin 'bz'.

Dan bagi tahun 2012,4 sure  Cik Anis dah letakkan azam dan wishlist yang baru...
Antaranya : -

InsyaAllah... akan terus kekal dengan keputusan yang cemerlanag
InsyaAllah.. akan mengisi masa lapang dengan family..
InsyaAllah..akan menamatkan zaman single secepat mungkin...

Hope semua yang bagi 2012 ni akan tercapai even banyak dugaan yang bakal d'tempuhi... :)


Mood : Tutup buku lama dan mula menconteng buku baru,,, ^_^







1 comment:

Shurazirah Sukhur said...

Selamat tahun baru anis.semoga kekal bahagia dengan encik tebuan.hehe kahwin nanti jangan lupa jemput.and congrats atas pencapaian azam 2011.heee :D