♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Sunday, November 29, 2009

TaG fRoM JaT...

Kwn2 yg ingin diTAGGED (xTeRmaSuk kWn bLog kiRa oK La eK.huhuhu)..
  1. kak huda
  2. iJaL
  3. JaNe
  4. HaNif
  5. JaT (d'kiRa aCi La..xTaU nK taG saPe..)
Siapa nombor 1 pada kamu ? aKaK kuaT bEbeL kT aRaU
Nombor 2 single / taken ? CoNfiUs.. Jumpa nom 3 dimana ? aRaU t'SaYaNg Adakah nombor 4 bestfriend kamu ? YuP..BesfrEn a.K.a BoYfRen Nombor 5 punya blog. aDe.. Diri Kamu ; Nickname kamu ? aNis @ eTon Birthday kamu ? 5 maY 1987 Favourite colour ? BaBy bLue Kenapa suka colour di atas ? CoMeL sGt Periang / pendiam / pemalu PeNdiam + pEmaLu..(tiPu) Kalau jumpa RM 1 juta, apa yg kamu nak lakukan ? i. Bei kErEta...
ii. bLaNja PaReNt g HaJi iii. dErMa kT yG mmErLuKaN iv. bLaNja HuBBy v. BLaNja KaWiN..
Kalau terjumpa jin kemudian dia bagi 1 permintaan, apa yg kamu nak minta ? nK HuBBy da DePaN i sKrG Kereta idaman ? wHiTe SwiFt Apa yg kamu harap ada pada kamu skrg ? duiT yG bYk Ciuman / pelukan ? nK dua2 Kawan ; Kamu ada bestfriend ? aDe.. Namakan 5 yg paling rapat.
  1. paRenT
  2. HuBBy
  3. JaNe
  4. mY sis
  5. iJaL
Selalu lepak dekat mana? bOwLiNg paCiFiC Siapa paling pandai? sMua oRg pAndai Selalu gadoh dgn... HuBBy Siapa nom 1 pada kamu ? iBuBaPa t'sYg Apa yg nombor 2 pernah wt utk kamu ? wT i rS d'SaYaNgi sLaLu Hadiah yg nombor 3 pernah bagi kt kamu ? bYk sGt Nombor 4 pernah cium / peluk kamu? sEmestinYer Nombor 5 sporting / x ? sGt sPoRtiNg Sekarang ; Apa yg kamu tgh ... Tengok? skriN kOmPuTer Pegang ? MoUse Dengar ? BeRiTa kaT tV cakap? xCkaP aPe Pn Hidu ? mEgi KaRi Tadi ; Apa yg kamu sudah ... Tengok ? NuR kaSih uLaNgaN Pegang? mEgi cUp Dengar ? eNjiN keTa Cakap ? DiaM Hidu ? pErfUme Selepas ini ; Apa yg kamu akan ... Tengok ? TaRi TiRaNa Pegang? HaNdFoN Dengar ? LaGu Cakap ? XtaU HiDu? LaGi xTaU..

5 comments:

C'Chanteque Maness said...

hahaha...bnyk sgt ke akk membebel??
so skrg akak kena buat jugak la nie..huhuhuhu...

~aNiS~ said...

sgt byk..b'cmpur dgn mulut k.amy,k.zurin n k.mida..smua kuat bebel..hahaha
akak wt jer..juz ska2..

C'Chanteque Maness said...

hahahaha...
diakui la jgk...
dh buat dh...
pie la tgk...=)

Anonymous said...

cik nab meraung : oiittt...

~aNiS~ said...

dh bca dh yg akak nyer..huhuhu

wei cik nab..yg ang dok myibuk nk coment gak awt..kalut jer