♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Thursday, May 21, 2009

DiConTrOL vs MeNgoNtRoL...

MaNe yg Baik AnTara di conTroL oLeh Laki @ D'CoNtRoL oLeh PmPuaN... JoM KiTa CheCk... DiCoNtrOL oLeH LaKi... Yg ni slalu t'jadi kt rmai gurl.. xtau la ape yg gurl 2 pk... kdg2 kne tipu pn dia leh cya bulat2.. Ikut jer ape laki 2 nk.. Report tiap p'gerakan... mne jer nk g,smua nk kne gtau.. korg xrse t'kongkong ker jd cm 2.. P'gaulan pn t'batas... Juz kwn dgn org b'knaan jer.. DuNia dia hanya dgn Bf Kesygan dia jer.. 2 pn kalo cnfirm kawin.... Jagn la ikt sgt ckp Laki.. dia Leh contrOL kta tp kta tau ker ape dia wt bLakg kta.. Juz thiNk bout it.... DiConTRoL OleH PmPuaN... Yg ni Jrg CkiT La nk jd zaMan sKrg coz rmai Laki Yg Byk bKak Mata dh.. tp xMstahiL bnda ni xkn Jadi kn.. Sorg Laki yg sggup ikut jer ape Gf Kesygan dia Nk.. Even Kena TiPu skaLipun,dia ttp Tunduk n Patuh jer.. Kena marah @ Maki pn,dia Leh nk Tahan Lg.. xtau La LAki ni Jenis ape kn.. sGGup TnDuK kt gf Dia.. Pd Laki Yg mcM ni,even t'LaLu sYg sKaLi pn.. Jagn La bg Muka sgt.. Pk yg Laki kan Jd Ketua keLuarga.. Yg aKn CnToL FaMiLy BkN PrMpuan.... * So conclusionnyer,kpd yg msih couple,syg mcm mna skali pn jgn la cntrol psgan anda..biar la ape dorg nk wt...msg2 ada kebebasan n ada hak utk b'kwn...Len la kalo dh kawin..Kdg2 kta pn akn r tension gak bila d'cntrol..cm 2 gak la psgaan kta rs bla kna cntrol.... Renung2 kn...dan slamat b'amal...

6 comments:

wanieweng said...

aku sokong 110% wei!
tapi tu la klu dah syg, ikot aje lah kan..

cume pk lah,
"ASAL LAK DIER LEY CONTROL DIER? MEH KTE LAK CONTROL DIER JOM?"

hehehehee

siti h a j a r .a. said...

Errr
Ape tujuan entry nih sbnrnya?

Nak komeeeen!
As a girl to be honest who's being control by my bf.
I'm doing the same as he's doing to me. As I've to be a great reporter, telling him bla am i, bla i'm doing, bla i' wearing.
So, he should do the same.
Bila aku contact dia xdpt, so faham lah kemeletusan kegunung keberapian aku.
Tp ALHAMDULILLAH, it has been 5yrs we're holding hands 2gether.
I know all of his passwords including online banking, who i'm gonna reach on phone bila dia hilang.
But at all, I love being what I am now.
Pray for happy ending for me ;)

DiConTRoL OleH PmPuaN...
Haaaaaaaaaaaaa!
Ni aku angin sket. Aku teringat kat sorg pompuan tu yg ramai gila ABANG! xcukup abang boifren, tmbh lg abang2 yg dia rasa perlu. Org lain rasa xperlu. Kesian gila kat abang sorg tu, kena tipu bulat2. Blanja makan lah, apalah konon si ADIK xde duit. Pdhal dah nak cecah 1k kut account bank dia.
Wahai ABANG kepunyaan ADIK tu, (silalah baca entry ni), pi amik kad BSN dia, check duit dia. Ada berapa. Sacrifice sampai diri sendiri merana buat apa. Celik luas-luas sket. DAYUS weyh ikut cakap bini yg mcmtu!

ZUHAIR said...

ermmm....
ermmmm....
errmmm.....



Tatau Nak Komen Apa..
Tadak Sapa Nak nak kontrol edd la nie..
edd pon tak tau nak kontrol sapa..
so tatau nak komen apa...
hahahahha.....

~aNiS~ said...

to ed...ala,komen la ckit2,,juz bg pndpat ckit..

to jat..ade mmbe ak yg sruh bkak entry ni..dia kne cntrol dgn awek dia..lbih krg cm cite ABG la...hahah..tp ak pn xtau cmne nk bg nsihat kt dia..

to weng...nk bg fair,biar dua2 yg cntrol...

~aNiS~ said...

to ed...ala,komen la ckit2,,juz bg pndpat ckit..

to jat..ade mmbe ak yg sruh bkak entry ni..dia kne cntrol dgn awek dia..lbih krg cm cite ABG la...hahah..tp ak pn xtau cmne nk bg nsihat kt dia..

to weng...nk bg fair,biar dua2 yg cntrol...

D a Y a (^_~) said...

kite da tinggalkan link baru kite kat shoutmix anis tu tp anis x pasan kot...

ni link baru

www.tentang-cerita-ini.blogspot.com