♥♥ THANX COZ SUDI MENINGGALKAN JEJAK KAMO KAT SINI..♥♥

Followers

Tuesday, March 3, 2009

aPe anDa aKan RaSa BiLa...

Ntah ape2 la entry ak kLi ni..tp bnda prnah jd kt diri ak n kwn2 ak.. so juz nk tnye opion korg jer...
  • BiLa eX Bf Nk BaLik kT KiTa- ade ssetengah ex bf kte ni nk kt kte blik coz dia dpt rs kn kte la insan yg amat pntg dlm diri dia..ble dia dh ptus dgn kta bru dia sdar yg kte ni mmg btul2 leh wt dia bhagia..tp nape dia xnk pk ms kte still dgn dia...kalo la jd cmni kt diri anda,nk trima blik ker ex bf 2???
  • BiLa KiTa Ade TTM seMasa Bf JaUh- ni msti rmai yg kn wt..ble b'jauhan dgn insan t'syg,msti ade yg psg spare part gak..biase la manusia xleh hdup tnpa ade org yg btl take care dgn dia dkt2...tp dlm ms yg sma dia stil kn pk gak pasl insan yg dia syg..perlu kh TTM dalam hidup kita???
  • BiLa kwn Baik aDe PraSaan kt Kita...- ni satu lg situasi yg kn t'jdi dlam ssuatu hubgan antra laki n pmpuan...kdg2 kbaikan n keakraban kta dlm hbungn ni d'salah tafsir..bla dh t'lalu rapat,mla la slah sorg kn jtuh ati..mla snang dgn sifat n sikap kwn baik sndiri..tp hubgan yg lbh dr kwn,akn m'buatkan hubgan kwn baik akn t'putus cm 2 jer..betul ker??
  • BiLa KwN BaiK CoUpLe dGn eX Bf KiTa- yg ni kalo leh rmai yg akn mgelak..tp kalo dh takdir,kta sndiri xtau kn...xslah kalo kwn baik kta couple dgn ex bf kte..myb 2 la jodoh dia..kte as fren,kne la sntiasa bg spport n kalo kte still syg kt ex bf kte,juz let him go..kalo bg ak,ak kn rs hepi coz ak knal dua2...tp kalo bg korg cmne ek nk hadapi??
Juz leave ur komen...juz ske2 nk wt..bosan xtau nk cite ape..hu3 k daaaaaaaaaa~

5 comments:

h a j a r abas. said...

BiLa eX Bf Nk BaLik kT KiTa.
-> Tanya hati. Kita suka ke kat exBF kita tuh. If the answer is YES, just turn back.
Start new book.
Delete old memories.
If the answer is NO, just let him know that u dont wanna look/listen for him anymore.

BiLa KiTa Ade TTM seMasa Bf JaUh.
-> Eheeeem! Hehehe. Teman Tapi Mesra. Tak patut rasanya. Tp its still up to you. Kalau relation dengan ur bf pun terumbang-ambing, the TTM bahagiakan you. Just go on. && I think, u have to putuskan je dgn current BF. Kenape nak mainkan hati & perasaan sendiri kan? Tak mustahil u'll keep thinking of your BF masa hangout dgn TTM kan? Kan? Kan?

BiLa kwn Baik aDe PraSaan kt Kita.
-> Owh?! Kwn baik? Lelaki? Perempuan??
If perempuan, hmmmm Lu Pikirlah Sendiri!!
Lelaki? Bagus bagus. Sbb dia dah lama kenal kita. If you rasa dia dapat bahagiakan you, dia mungkin org terbaik dalam hidup you. Sbb dah kenal lama. Tau ape suke,ape xsuke. Kan Kan? If rasa bole get along, go onnnnn!

BiLa KwN BaiK CoUpLe dGn eX Bf KiTa.
-> Argggghhh! Let it be. Nama pon ex. Ape aku kisah?!
Kan kan kan?
Lainlaaa kalau you suka lagi dgn exBF you. Then you should fight it back. To make sure he's yourrrss!

( Tu pendapat akulah. As a Siti Hajar. Thnx you. Kalau boleh terima,amik. Xsuka, biar je as a comment. Yg baik dtg dari ALLAH, yg buruk dari saya. ;) )

syafiq said...

cam ada kene mengena ngn diri ko je...hehehe

~aNiS~ said...

ngongek la ko ni..
ade ker kne mgena dgn ak..hahhaha..
oppss..ak jer yg tau.. :)

wanieweng said...

FCUK yg no 2!
sumpah!

*hangin giler*

~aNiS~ said...

weng...jgn mrh2 k..
org fham..